Pārvaldiet sava uzņēmuma Facebook, Google My Business un citus kontus ar SyncMe!

Lai uzņēmuma informācija sasniegtu augstākas pozīcijas lietotāja meklēšanas rezultātos, ir svarīgi pievērst uzmanību vairākiem kanāliem. Mēs esam izcēluši divus svarīgākos – Facebook un Google My Business.
Lai uzņēmuma informācija sasniegtu augstākas pozīcijas lietotāja meklēšanas rezultātos, ir svarīgi pievērst uzmanību vairākiem kanāliem. Mēs esam izcēluši divus svarīgākos – Facebook un Google My Business.

Meklējot informāciju par kādu uzņēmumu, tā precēm vai pakalpojumiem, vairums cilvēku uzreiz nebūt nedodas uz uzņēmuma mājaslapu. Tā vietā viņi ievada atslēgvārdus interneta meklētājprogrammā Google, kur uzreiz iespējams aplūkot visu svarīgāko – uzņēmuma tālruņa numuru, adresi, tā piedāvātos pakalpojumus un citus datus. Lai uzņēmuma informācija sasniegtu augstākas pozīcijas lietotāja meklēšanas rezultātos, ir svarīgi pievērst uzmanību vairākiem kanāliem. Mēs esam izcēluši divus svarīgākos – Facebook un Google My Business.

Google meklētājprogrammas algoritms ir izstrādāts tā, lai, meklētājam ierakstot noteiktus atslēgvārdus, tiktu piedāvāti pēc iespējas kvalitatīvāki un atbilstošāki atlases rezultāti. Google rūpējas par to, lai piedāvātā informācija būtu aktuāla un drošticama. Šī iemesla dēļ to uzņēmumu profili, kas ir korekti aizpildīti un tiek regulāri atjaunoti, Google atlases rezultātos tiek vērtēti augstāk. Tomēr vairums uzņēmumu visbiežāk uztur vairākus biznesa profilus dažādās vietnēs, un korekta informācijas pārvaldība katrā no tām var sagādāt sarežģījumus. Digitālais rīks SyncMe ļauj ērti pārvaldīt dažādās platformās izvietotos uzņēmuma profilus, nodrošinot precīzu un aktuālu informāciju, kā arī uzlabojot uzņēmuma atrodamību dažādās meklētājprogrammās.

Sasaistot savu Facebook kontu ar SyncMe, iespējams sinhronizēt visus svarīgākos biznesa lapas datu laukus – uzņēmuma nosaukumu, adresi, tālruņa numuru, mājaslapu, darba laiku, darbības nozares, zvana pogu, uzņēmuma aprakstu, e-pasta adresi, maksājuma metodes, kā arī lapas fona un profila attēlus. Visus šos datus būs iespējams mainīt un aktualizēt vienā darbvirsmā, turklāt informācija tiek sasaistīta arī ar lietotni Instagram, nodrošinot, ka informācijas atjauninājumi un ieraksti sasniegs abu sociālo tīklu auditorijas.

SyncMe nodrošina sasaisti arī ar uzņēmuma Google My Business profilu, kur iespējams pārvaldīt un atjaunināt biznesa datus Google tīklā – Google Search un Google Maps. Sasinhronizējot SyncMe ar Google, dati tiek publicēti navigācijas aplikācijā Waze.

Ar SyncMe palīdzību iespējams ne tikai atjaunināt uzņēmuma informāciju, bet arī veidot ierakstus – informēt par aktualitātēm, jaunumiem, ievietot fotoattēlus un video, tādējādi veicinot uzņēmuma atpazīstamību un nodrošinot regulāru komunikāciju ar esošajiem un potenciālajiem klientiem. Veidojot ierakstu SyncMe kontā, to uzreiz varēsiet publicēt vienlaikus visos sasaistītajos uzņēmuma profilos. Tāpat SyncMe piedāvā iespēju veidot dažādas ziņas katram uzņēmuma profilam, kā arī ieplānot ziņas ilgstošam laika periodam uz priekšu. Jūs jau šodien varat ieplānot ierakstu ar jūsu uzņēmuma sveicienu Ziemassvētkos, bet citiem lietotājiem tas parādīsies vien 24. decembrī!

Kad uzņēmuma profilu konti tiks pievienoti SyncMe, jums būs pieejama detalizēta statistika, kas palīdzēs izvērtēt lietotāju pieredzi un publicētās informācijas efektivitāti, tādējādi ļaujot pielāgot un optimizēt mārketinga stratēģiju un veikt nepieciešamos uzlabojumus. Jūs redzēsiet ne vien to, cik reizes jūsu uzņēmums parādījies lietotāja atlases rezultātos, bet arī to, cik meklējumu reizēs lietotājs visu nepieciešamo informāciju saņēmis, vēl neapmeklējot jūsu mājaslapu, kā arī to, cik reizes veikti zvani no jūsu Google My Business profila, kā arī citus datus.

Ar SyncMe uzņēmuma profilu pārvaldīšana ir ērta un vienkārša! Ietaupiet savu laiku un parūpējieties, lai lietotājs jūs atrod tieši tur, kur meklē – pārvaldiet visu uzņēmuma informāciju internetā vienuviet!

Mūsu veiksmes stāsti

Šeit atradīsiet mūsu veiksmes stāstus un padomus, lai uzzinātu kā SyncMe var strādāt jūsu labā.

Kā arī daudz citas noderīgas lietas.

Vai tavam uzņēmumam ir biznesa profili dažādos kanālos un tu vēlies saprast, kā tie strādā tava uzņēmuma labā? SyncMe Analītikas sadaļa palīdzēs izvērtēt tavu biznesa profilu veiktspēju! ...
Pētījumi liecina, ka deviņi no desmit pircējiem, pirms iegādāties preci vai pakalpojumu no kāda konkrēta uzņēmuma, meklē atsauksmes par to internetā. Atsauksmes ir galvenais uzņēmuma tiešsaistes reputācijas rādītājs,...
Uzņēmuma klātbūtne un aktivitāte internetā ir viens no būtiskākajiem faktoriem, kas ļauj ne vien pakāpties uz augstākām pozīcijām Google, bet arī stiprina mērķauditorijas uzticamību, rosina interesi un vēlmi...

Novērtējiet sava uzņēmuma redzamību
BEZ MAKSAS

Uzziniet, vai klienti var atrast jūsu uzņēmumu tiešsaistē!

Sisesta oma ettevõtte andmed ning vaata, kas kliendid leiavad su üles. See on TASUTA.

Ievadiet savu biznesa informāciju un noskaidrojiet, vai klienti var jūs atrast. Tas ir BEZ MAKSAS.